Nieuws Antwerpen Pentimm Immobiliën werd First Immo

Pentimm Immobiliën werd First Immo

Pentimm Immobiliën werd First Immo

firstPentimm Immobiliën treedt toe tot de organisatiestructuur van First Immo. Het bedrijf was reeds vele jaren actief in de regio’s Waasland en Klein-Brabant. Filip De Vos en Alain van der Aa opereren voortaan onder de First Immo vlag vanuit de bestaande kantoren te Kruibeke en Hingene. First Immo wil daarmee een goede opvolging van de bestaande contacten garanderen.

Door deze overname biedt First Immo kandidaat-kopers meer dan 1.100 eigendommen aan, zowel residentieel- als bedrijfsmatig. De markt reikt voortaan van de Nederlandse grens tot Brussel en in westelijke richting tot Sint-Niklaas.

First Immo (Antwerpen) bouwt door de schaalvergroting haar organisatie efficiënt verder uit en werkt met bestaande klant-ontwikkelaars zoals DMI Vastgoed, Willemen, Van Poppel, D.P. Development, Investpro, Bouwfonds, enz. verder resultaatsgericht.

De First Immo groep telt momenteel 30 professionele medewerkers die vanuit 15 plaatselijke kantoren en etalages opereren en samen net geen 1.000 vastgoedtransacties jaarlijks realiseren.

De marketingformule wordt met o.a. de verdeling van het First Immo magazine verder verdiept in deze regio. Voor permanente wijzigingen op juridisch vlak met de daaraan gekoppelde verplichte (gedigitaliseerde) documenten, kan gerekend worden op een gecentraliseerde administratieve afdeling. Hierdoor krijgen de BIV erkende vastgoedmakelaar-bemiddelaars tijd en ruimte om zowel kandidaat-koper als de opdrachtgevers persoonlijk te begeleiden.

De verdere uitbreiding van de regio waarin First Immo momenteel actief is, past volledig in de vooropgezette expansieplannen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.