Nieuws Antwerpen Philipp Plein brengt Duitse mode naar Antwerpen

Philipp Plein brengt Duitse mode naar Antwerpen

Philipp Plein brengt Duitse mode naar Antwerpen

philippAntwerpen doet zijn reputatie als internationale modestad volle eer aan. Philipp Plein, het Duitse modehuis is de zoveelste internationale keten die een vestiging opent in de Scheldestad.

De omgeving van de Schuttershofstraat krijgt stilaan een exclusief sfeertje. Met winkels als Jimmy Choo, Chanel en Red Valentino doet de buurt het opmerkelijk goed. Philipp Plein zal dat imago ongetwijfeld nog verder versterken. De collectie van de Duitsers was eerder al te koop in zogenaamde multimerkenwinkels maar met de eigen vestiging zal de waardering voor het Duitse label zeker nog groeien.

“We hebben voor Antwerpen gekozen omdat het een belangrijke modestad is. Daarnaast heeft onze goede relatie met Fashion Club 70, onze distributeur voor de Benelux die hier ook is gevestigd, een rol gespeeld,” aldus een woordvoerder van de Duitse groep. Fashion Club 70, die ook werkt voor merken als Roberto Cavalli en Versace Jeans, is tevens mede-eigenaar van de winkel.

De winkel oogt biezonder blits. Veel blinkend staal en marmer. Wit en zwart. Spiegels. Daarmee wordt de stijl van de keten gerespecteerd. Op een oppervlakte van nagenoeg 70 vierkante meter brengt het Duitse merk een ruim overzicht van zijn aanbod. Het gaat dan om collecties voor zowel mannen als vrouwen. Er worden ook accessoires en schoenen geëtaleerd.

Het merk Philipp Plein werd officieel gelanceerd in 1998. Vandaag is het bedrijf uitgebouwd tot een keten met nu al 90 vestigingen. In de komende maanden gaat het ook richting Londen en Instanboel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.