Nieuws Antwerpen Posi and Friends geven burnout een uitbrander

Posi and Friends geven burnout een uitbrander

Posi and Friends geven burnout een uitbrander

posi-friendsOnderzoek heeft aangetoond dat het risico op depressie halveert als kinderen voor de leeftijd van 10 jaar positief leren denken. Daarom heeft het project Posi and friends zich tot maatschappelijk doel gesteld om kinderen uit de basisschool – in de leeftijd van 6 tot 10 jaar – een positieve ingesteldheid bij te brengen. De vzw in oprichting leert kinderen oplossingsgericht te denken en te vertrouwen op hun buikgevoel. Wie goed in zijn vel zit, gunt een ander zijn geluk.

“De manier waarop we dit doen is creatief, met een leuke fun factor en wetenschappelijk onderbouwd”, zegt Geert Reynaert, de bezieler van het project.
Wat experten te vertellen hebben over Posi and friends is samengevat in een filmpje.

De organisatie richt zich tot straffe ondernemers, bedrijfsleiders en netwerkorganisaties die zich willen engageren. Zij kunnen een school in hun buurt sensibiliseren en een theaterworkshop van Posi and friends schenken.

Dit waardevol initiatief is gestart in Oost- en West-Vlaanderen en wordt er met groot enthousiasme onthaald door schooldirecties, leerkrachten, ouders en kinderen.
Nu is Antwerpen aan de beurt. Geïnteresseerden kunnen contact nemen met:  info@posiandfriends.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.