Nieuws Antwerpen Prijs voor Groen atelier en Jeroen Maes

Prijs voor Groen atelier en Jeroen Maes

Prijs voor Groen atelier en Jeroen Maes

atelierHij is er best trots op: Jeroen Maes kreeg door het tijdschrift De Vlaamse Tuinaannemeer de bronzen medaille toegekend in een nationale wedstrijd waarin jong talent in de sector bekroond wordt.

Jeroen Maes is drie jaar geleden in Schilde gestart met een eigen tuinaannemingsbedrijf, Groen atelier. Hij is er in nauwelijks enkele jaren in geslaagd om een vast cli├źnteel op te bouwen in de brede regio. Van Schilde tot Kontich, van Aartselaar tot Brasschaat. “Wij werken in feite in de hele provincie. Wij doen specifiek aan tuinaanleg. Wij maken ook zwemvijvers. Het gaat in dit opzicht om de technische opbouw van de tuin, de afwerking en de samenwerking met de klant. Een gespecialiseerde jury is twee keer langs gekomen en heeft met oa. architecten, fotografen, journalisten en tuinspecialisten onze activiteiten beoordeeld. Wij waren uiteraard biezonder verheugd met de toekenning van de bronzen medaille in de categorie “jonge bedrijven.”

Jeroen Maes heeft een gespecialiseerde opleiding agro- en biotechnologie, richting tuinaanleg gevolgd aan de Thomas More Hogeschool in Geel. Hij is er hooguit 25 en is best tevreden met wat hij met zijn bedrijf, Groen atelier tot nog toe bereikt heeft. Hij werkt vandaag met interim-werknemers maar op termijn moet het beslist mogelijk zijn om ook vaste werknemers in dienst te nemen.

Zijn grote kracht: “wij zijn heel flexibel en snel. Dit dan in vergelijking met grote tuinaannemers. De slagkracht van kleine ondernemingen ligt nu eenmaal in de optimale service die we kunnen bieden. De concurrentie in de sector is vaak hard maar we kunnen ons geregeld doorzetten.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citro├źn-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer