Nieuws Antwerpen Quares haalt Scapa binnen als klant

Quares haalt Scapa binnen als klant

Quares haalt Scapa binnen als klant

scapaDe winkelketen Scapa heeft het beheer over zijn 28 winkels doorgeschoven naar Quares. De facility management divisie van Quares garandeert de exploitant van de modewinkels uit Wilrijk daarbij een 24/7 service desk. Scapa kan ten allen tijde technische en facilitaire problemen melden. Quares staat achteraf in voor de aansturing en opvolging van de nodige interventies.

Quares is aan een merkwaardige expansie toe. De Antwerpse vastgoedspecialist heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkende portefeuille aan klanten opgebouwd. Het bedrijf is toegespitst op de verkoop van residentieel vastgoed en winkelpanden. Quares zet ook nieuwbouwprojecten op. Binnen de facility divisie worden gebouwen technisch opgevolgd. De hoofdzetel van de groep is enkele tijd terug overgebracht van Antwerpen naar de Mechelen Campus in Mechelen. Quares werd in 2006 opgericht door Anneleen Desmyter.

Met de overdracht van het facilitair management naar Quares heeft Scapa een doelgerichte keuze gemaakt. Het gaat trouwens niet alleen om het technisch onderhoud van de winkelpanden. Aanvullend staat Quares ook in voor het contractmanagement van alle ondersteunende diensten van Scapa Belgium met een duidelijke focus op optimalisatie en compliance. Het uitvoeren van systematische inspectierondes van al hun panden ten behoeve van het behoud van de kwalitatieve winkelbeleving zit eveneens vervat in de opdracht.

De Quares-Projectmanagers zijn ondertussen van start gegaan met de remodeling van de Scapa winkel in Waver.

Als dienstverlener in de vastgoedsector, beheert Quares zo’n 2 miljoen m² aan bedrijfsmatig vastgoed, waarbij het aandeel van winkelpanden in stijgende lijn zit. Ook de assistentie inzake het beheer van de privatieve delen en de coördinatie van herinrichtingen in opdracht van retailers zijn de laatste jaren sterk toegenomen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.