Nieuws Antwerpen Rehydra geeft de kater geen kans

Rehydra geeft de kater geen kans

Rehydra geeft de kater geen kans

party De komende feestdagen zijn allicht hét moment om het eens uit te proberen. S. V. M. zette met Rehydra een product in de markt dat de gevreesde kater na een feestje geen kans laat. S. V. M. is dokter en is tevens geëngageerd in de sportwereld. “De ideale combinatie om tot een product als Rehydra te komen, stelt hij.

Die kater: dat heeft alles te maken met uitdroging door alcohol. Vandaar de idee: om de kater weg te werken moet je zorgen voor een snel herstel van het vochtverlies, rehydratie dus. “Dat heb ik gezocht in een combinatie van zouten, elektrolyten en glucose”, zegt S. V. M. “Wij hebben Rehydra tijdens de afgelopen weken getest en gelanceerd op verscheidene festivals. Met heel veel succes. Het product heeft onderhand al enige naambekendheid gekregen.”

S. V. M. is alvast van plan om op die weg verder te gaan. Hij zette daartoe de firma Eleos op die vanuit Wilrijk in de komende maanden een campagne gaat opzetten op Rehydra nog sterker in de markt te zetten. “Er is een enorm marktpotentieel. Niet alleen de festivalgangers. Ik denk vooral ook aan de jonge werkende ouders die er al eens een zaterdagavond uit willen maar de zondagmorgen toch fris voor de dag moeten komen voor het jonge geweld in hun gezin. Of de vele netwerkers die al dan niet verplicht tijdens recepties of etentjes alcohol moeten drinken om hun job te valoriseren.”

Eleos verkocht tijdens de afgelopen weken voor zo’n 15.000 euro aan producten. “Enkel en alleen op basis van mondreclame en acties op internet. Tijdens de komende feestdagen zullen we bevestigd zien of dat grote potentieel er inderdaad in zit.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.