Nieuws Antwerpen Rialto Recruitment vond eigen niche

Rialto Recruitment vond eigen niche

Rialto Recruitment vond eigen niche

patrickAan selectiekantoren en interimbedrijven geen gebrek? Klopt. Wie zich in die sector waagt moet zich dus een eigen niche proberen uit te bouwen. Liefst een heel gespecialiseerde niche. Patrick Van Lijsebetten heeft die met Rialto Recruitment gevonden in de sector van de ingenieurs en de wetenschappelijke profielen.

Het gaat erom dat Rialto Recruitment niet enkel interim werknemers kan aanbieden maar ook aan werving en selectie doet en ook nog eens executive search activiteiten kan ontplooien.

Patrick Van Lijsebetten kent die markt ondertussen als geen ander. Zowat 15 jaar geleden zette hij zijn eigen executive search kantoor op dat als Atlantae Executive Search een heel eigen dynamiek uitstraalde. In 2012 verkocht hij Atlantae aan E+NV, toen zijn hardste concurrent. E+NV was destijds opgezet door het toenmalige automatisatiebedrijf Egemin uit Zwijndrecht. Bij de verkooptransactie werd tevens bepaald dat Patrick Van Lijsebetten het nieuwe bedrijf zou gaan leiden.

In de hele herpositionering die Egemin ondertussen doorgemaakt heeft kreeg Patrick Van Lijsebetten de kans om E+NV over te nemen. Hij kocht in dit opzicht alle bestaande aandeelhouders uit en tekende meteen ook een heel eigen lijn voor zijn bedrijf uit. “Waarbij een nieuwe naam en een nieuw logo ook voor een nieuwe uitstraling moeten zorgen”, zegt hij. Vandaar de omschakeling tot Rialto Recruitment.

Het bedrijf opereert ondertussen nog altijd vanuit de gebouwen van Egemin, ondertussen ook al omgedoopt tot Agidens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.