Nieuws Antwerpen Roel Vanmaele algemeen directeur Ahlers Belgium

Roel Vanmaele algemeen directeur Ahlers Belgium

Roel Vanmaele algemeen directeur Ahlers Belgium

roelRoel Vanmaele volgt per 1 januari e.k. Guy Bultynck op als algemeen directeur van Ahlers Belgium. Ahlers is een maritieme en logistieke dienstverlener die actief is in 19 landen en zowat 900 mensen tewerkstelt.

Roel Vanmaele heeft met zijn 45 jaar al een hele carrière achter de rug in de logistiek. Bij firma’s als Van Gend & Loos, Wim Bosman en DHB Group werkte hij mee de supply chain uit. Bij Ahlers Belgium in Antwerpen zal hij de opslag, de overslag en de douane-activiteiten aansturen.

Voorzitter Christian Leysen stelde naar aanleiding van de benoeming van Vanmaele dat “een en ander kadert in de langetermijnstrategie van de groep om de forwarding activiteiten met hoge toegevoegde waarde verder uit te bouwen.”

Guy Bultynck bouwde bij Ahlers Belgium de fleet management activiteiten uit. Hij blijft ondertussen aan boord als bestuurder van het bedrijf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.