Nieuws Antwerpen Stadsgids lanceert digitaal stadsspel Winters Antwerpen

Stadsgids lanceert digitaal stadsspel Winters Antwerpen

Stadsgids lanceert digitaal stadsspel Winters Antwerpen

Deze winter kan je in Antwerpen het digitaal stadsspel Winters Antwerpen spelen. Het spel wijst de weg langs winterse verhalen in de stad. “Onderweg los je raadsels op en krijg je meer info over de geschiedenis van Antwerpen”, zegt Natacha Van de Peer, oprichtster van Antwerp City Games.

“Als organisator van rondleidingen had ik geen werk meer tijdens de eerste lockdown. Ik heb dat moment aangegrepen om een idee uit te werken dat al langer in mijn hoofd zat: een digitaal stadsspel”, zegt Natacha Van de Peer.

Natacha Van de Peer heeft al 15 jaar ervaring als stadsgids en schreef reeds twee boeken over de stad. Volgens haar is het stadsspel een leuke en ontspannende manier om Antwerpen beter te leren kennen. “Met ‘Winters Antwerpen’ wil ik toeristen en inwoners Antwerpen laten (her)ontdekken, met als extraatje dat ze nog wat bijleren tijdens hun wandeling.”

De wandeling is 4,7 kilometer lang en start op de Grote Markt. Het spel kan via een gsm of een tablet gestart worden. “Een digitaal stadsspel is iets nieuw in Antwerpen. Het is ook gewoon leuk om met het gezin te doen”, aldus Natacha Van de Peer. Het digitale stadsspel ‘Winters Antwerpen’ is verkrijgbaar via de webshop van Antwerp City Games en kost 12 euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.