Nieuws Antwerpen Studio 100 haalt immersive onderwaterwereld naar de Meir

Studio 100 haalt immersive onderwaterwereld naar de Meir

Studio 100 haalt immersive onderwaterwereld naar de Meir

Dit weekend heeft Studio 100 een gloednieuw concept op de Antwerpse Meir geopend: Bestemming ATLANTIS. Het gaat om de allereerste immersive story in België, waarbij je als bezoeker letterlijk een verhaal binnenstapt door de levensgrote projecties. Om dit te verwezenlijken sloeg Studio 100 de handen in elkaar met het Antwerpse CityCubes.

Bestemming ATLANTIS is een belevenis voor de hele familie. Bezoekers worden meegenomen in de wereld van de verzonken stad met al zijn mysteries die diep onder het wateroppervlak verborgen liggen. Het verhaal wordt verteld aan de hand van levensgrote projecties en door een stemmencast bestaande uit Sven De Ridder, Peter Van de Velde, Rik Verheye, James Cooke en Tine Embrechts.

“Van zodra je naar binnen wandelt, stap je letterlijk binnen in het verhaal door de levensgrote projecties. We vertellen op deze locatie een verhaal op een totaal nieuwe manier waarbij je van ruimte naar ruimte geleid wordt en telkens terecht komt in een heel nieuwe wereld. Ik ben heel benieuwd naar de reactie van het publiek”, reageert Hans Bourlon van Studio 100.

Het is de eerste keer dat verhalen op deze immersive manier in ons land verteld worden. Om de bijzondere ervaring te creëren, maakte CityCubes gebruik van de allernieuwste projectietechnieken.

Verder heeft de Studio 100 Story Studio naast mondmaskerplicht en ontsmettingszuilen ook een ventilatiesysteem dat werkt met UVC-lampen en dry-mist.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.