Nieuws Antwerpen Succesrijk Netwerken in San Marco Village

Succesrijk Netwerken in San Marco Village

Succesrijk Netwerken in San Marco Village

san marcoDinsdagavond 27 januari  e.k. is een datum die je vast en zeker moet vastleggen in je agenda. In de San Marco Village in Schelle wordt die avond de eerste nieuwjaarsreceptie van de businessclubs georganiseerd die zich onlangs verenigd hebben in de organisatie Succesrijk Netwerken.

Wie in en om Antwerpen zijn contacten wil versterken mag er zeker niet ontbreken. Het netwerk bestond verleden jaar nog niet maar ook toen dienden zich meer dan 500 man aan op de traditionele receptie. Dit jaar komt er ongetwijfeld nog meer volk.

De bezoekers worden verwacht vanaf 18 u en kunnen  na de toespraak van een ludieke gastspreker aanschuiven aan een weelderig buffet, meteen het startpunt van een avond uitgebreid netwerken. Iedereen zal er vast en zeker de nodige contacten kunnen leggen, oude relaties weer opfrissen en nieuwe visitekaartjes op zak steken.

Tijdens de avond wordt tevens het netwerkboek “Succesrijk Netwerken 2015” voorgesteld, een publicatie van de hand van Freddy Michiels die naderhand gratis meegenomen kan worden.

Inschrijven kan nog op www.a12businessclub.be

De organisatoren draaien ondertussen voluit om de organisatie feilloos te laten verlopen. De deelnemende clubs:

* A12 Business Club

* Zakelijk Netwerk (Brasschaat)

* WTC Antwerp/Flanders

* BNV

* Kobra, de koepel van bedrijvenclubs uit Wilrijk, Aartselaar, Berchem, Hoboken, Ranst, Wommelgem, Merksem en Schelle.

* de Belgian Corporate Finance Association

* Antwerp Netwerkmeetings

* Succes ontmoet Succes

* San Marco Village Club

De officiële opstart van Succesrijk Netwerk wordt gesponsored door Acerta, Acom.be, BNP Paribas Fortis, Ceulemans Security, Vieuwtone, Group GF, Gazet van Antwerpen, KMO Connected, Moyersoen, De Nacht van de KMO, San Marco Village, Synergie, Pelegrie en Pincoding.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.