Teresa Olszewska benoemd tot nieuwe managing director afdeling SAP Solutions van SD Worx In oktober tekende Teresa nog de overname van Gavdi Group door SD Worx / Teresa Olszewska

Teresa Olszewska benoemd tot nieuwe managing director afdeling SAP Solutions van SD Worx

Teresa zal haar nieuwe functie combineren met haar huidige functie als managing director van Gavdi Polen, de Poolse marktleider in SAP-oplossingen die SD Worx in oktober 2023 heeft overgenomen.

SD Worx SAP Solutions is goed op weg om dit jaar een omzet van €100 miljoen te behalen. Daarmee zal het doorbreken in de top 3 van grootste SAP HCM/SuccessFactors serviceproviders en implementatiepartners in Europa, met vestigingen in elf landen.

In haar nieuwe rol zal Teresa de visie en strategie voor SAP Solutions beheren, waaronder het aansturen van de algemene go-to-marketbenadering en het leiden van het managementteam van SD Worx SAP Solutions. Teresa Olszewska zal hiervoor rapporteren aan Tom Saeys, Chief Operating Officer bij SD Worx.

Lees ook: SD Worx neemt Poolse SAP HR-marktleider over

"Mijn doel is om onze positie als leider op de Europese SAP-markt verder te versterken. Ik ben ervan overtuigd dat we de beste dienstverlening kunnen bieden met een mondiale aanpak voor internationale klanten en een op maat gemaakte lokale aanpak voor binnenlandse bedrijven. We beschikken over sterke SAP-expertise in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Scandinavië, Polen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Ik geloof dat we die in heel Europa verder kunnen versterken en uitbreiden.

"Mijn focus zal liggen op het begeleiden van onze klanten om over te stappen van verouderde configuraties naar de cloud. Tegelijkertijd streven we ernaar de juridische complexiteit in verschillende rechtsgebieden te stroomlijnen en een uniforme, gebruiksvriendelijke ervaring voor werknemers te bieden."