Nieuws Antwerpen Titan Cargo behandelt uitzonderlijke ladingen

Titan Cargo behandelt uitzonderlijke ladingen

Titan Cargo behandelt uitzonderlijke ladingen

titan
Peter Huybrechts heeft het expeditiebedrijf Titan Cargo opgestart. Hij viseert er vooral de markt van de extra zware ladingen en de breakbulk mee in de haven van Antwerpen. Het gaat om zogenaamde out of gauge transportopdrachten, reuzentransporten die een speciale behandeling vereisen voor de overbrenging op het schip.

Titan Cargo is nog maar enkele weken operationeel maar heeft ondertussen al verscheidene opdrachten binnengehaald. Zo het vervoer van enkele helicopters. De haven van Antwerpen is in dit opzicht gespecialiseerd in de behandeling van uitzonderlijke goederen. De inzet van de havenarbeiders is daarbij bij momenten bepalend.

Pieter Huybrechts was voorheen actief bij The Antwerp Rapid Transit Team en bij Silvertrans. Hij opereert voortaan vanop kaai 73 in de Antwerpse haven, vlakbij Conpack waarmee overigens samengewerkt wordt. Titan Cargo is volledig in handen van Pieter Huybrechts.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.