Nieuws Antwerpen UPS-secretaresse van het jaar werkt bij Haribo

UPS-secretaresse van het jaar werkt bij Haribo

UPS-secretaresse van het jaar werkt bij Haribo

upsKatrien Bosschaert van het bedrijf Haribo is uitgeroepen tot de UPS-secretaresse van het jaar. De secretaresse van het snoepbedrijf uit Kontich kreeg van het pakjesbedrijf UPS niets dan lof toegezwaaid voor haar vriendelijkheid.

‘Met deze prijs willen we secretaresses bedanken voor de vriendelijkheid waarmee zij onze chauffeurs dagelijks ontvangen wanneer zij pakketten komen leveren en afhalen’, zegt Carolien Ruinemans, de operations manager avn UPS Belux. ‘Wij weten als geen ander hoe waardevol secretaresses zijn en willen dat laten blijken met deze jaarlijkse prijs.’

Jean-Pierre Hamelrijck, de chauffeur van UPS over Katrien: ‘Het enthousiasme en de positieve uitstraling van Katrien zijn echt aanstekelijk. Bij elk bezoek word ik hartelijk door haar ontvangen en staat ze meteen klaar om de pakketten in ontvangst te nemen of af te geven. Katrien heeft duidelijk plezier in haar werk en is de perfecte ambassadrice voor Haribo.’

“Het prettige klantcontact is voor ons bedrijf heel erg belangrijk”, zegt Carolien Ruinemans. “Van onze chauffeurs verwachten wij ook niet anders. Professionele dienstverlening, betrouwbaarheid en aandacht besteden aan details zijn belangrijke kwaliteiten van iedereen die bij UPS werkt. De Secretaressedag Prijs onderstreept het belang van deze waarden.”

.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.