Nieuws Antwerpen Van Uffelen kleedt oom agent

Van Uffelen kleedt oom agent

Van Uffelen kleedt oom agent

oompjeVan Uffelen heeft een nieuwe bestelling aan “ondergoed” binnengekregen van de stad Antwerpen. Van Uffelen is een bekende leverancier van arbeids- en professionele kledij. Het Antwerpse bedrijf tekent geregeld in op openbare aanbestedingen en is in dit opzicht bv. een trouwe leverancier van de politie.

Er komt nogal wat textiel bij kijken vooraleer onze vertrouwde agent de straat op kan. Van het strict voorgeschreven uniform met daarop politie-police in tweetalige regio’s tot schoenen, fleece, sokken, laarzen, polo’s, ondergoed, overalls, veiligheidsschoenen en zelfs kepi’s en riemen. Van Uffelen is sterk actief in die markten en kleedt oom agent in dit opzicht helemaal op. “Mijn broer Wim Van Uffelen gaat daarbij de maat opnemen van elke agent. Van Knokke tot in de Oostkantons. Daar komt dus nogal wat werk bij kijken,” zegt Annemie Van Uffelen.

Maar dan gaat het niet enkel om de politie. Van Uffelen levert ook aan brandweerkorpsen, bewakingsdiensten, muziekkorpsen enz.

Het Antwerpse bedrijf wordt vandaag in de tweede generatie vanop de Amerikalei aangestuurd door Wim Van Uffelen en zijn zus Annemie. Ook de man van Annemie werkt in de zaak en een bediende.

De markt is vandaag biezonder moeilijk. Verscheidene concullega’s van Van Uffelen hebben de boeken al toegedaan. De crisis en de volgehouden besparingen wegen op de uitgaven van de overheidsdiensten. “Wij leveren evenwel kwaliteit en een directe service”, zegt Annemie Van Uffelen. “70% van wat de diensten bestellen kunnen wij direct leveren uit stock en dat betekent voor de onderscheiden klanten vandaag toch ook al heel wat. Wij proberen die service vol te houden en onze klanten op die manier te overtuigen van onze kwaliteit.”

Nog zo’n sterkte van Van Uffelen: de vertrouwdheid met de lokale markt. Europese of zelfs internationale concurrenten wagen zich niet makkelijk op de Belgische markt. Niet alleen omdat die markt de facto klein is maar ook omdat de gestelde normen bij leveringen vaak ook heel streng zijn. Denk maar aan de tweetaligheid van vele opschriften bv. Dat kunnen ze in het buitenland niet aan. Van Uffelen kan daar zijn voordeel bij doen. Zeker bij publieke tenders.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.