Vastgoedspecialist habicom strijkt ook neer in Edegem

Begin 2022 opent vastgoedmakelaar habicom een nieuw kantoor in de strijdersstraat in Edegem. Ben Verhelst komt aan het roer te staan van deze 6e vestiging van habicom. “Ben heeft meer dan 12 jaar ervaring en is een Edegemnaar in hart en nieren. Aangezien we buiten bakstenen ook de locatie moeten verkopen, is Ben dus dé vastgoedexpert die je nodig hebt in de regio”, vertelt Naranjo Decamps, bestuurder van habicom.

“habicom is geen onbekende in Edegem”, vertelt Ben. “We hebben de afgelopen jaren al vele (ver)kopers en (ver)huurders geholpen bij het verwezenlijken van hun vastgoeddromen en bezorgden al meer dan 280 gezinnen een nieuwe thuis in Edegem. Door het openen van onze nieuwe vestiging kunnen we een nog betere service bieden aan onze klanten. Binnenkort kunnen zij bijvoorbeeld voor het afgeven van sleutels of het tekenen van een compromis gewoon terecht in Edegem zelf." Ben krijgt in Edegem hulp van zijn vriendin Lynn, die tevens veel ervaring heeft in de vastgoedwereld.

En de nood aan een nieuw kantoor in de regio is hoog, want er is veel beweging op de Edegemse vastgoedmarkt. “Door de vergrijzing komen er veel woningen op de markt. Tegelijkertijd trekken veel   jonge mensen van de stad naar de zuidrand van Antwerpen. Edegem spreekt hen aan vanwege het residentiële karakter en het vele groen.”

Die populariteit is ook te zien in de cijfers. Volgens Stadim.be stegen de prijzen van huizen in Edegem met maar liefst 169 % in de afgelopen 20 jaar. Voor appartementen in Edegem is de prijsstijging nog opmerkelijker. Zij gingen in 20 jaar met 180 % omhoog.