Nieuws Voka komt met podcast voor bedrijfsleiders

Voka komt met podcast voor bedrijfsleiders

Foto Shutterstock

Voka komt met podcast voor bedrijfsleiders

REGIO – Drie korte interviews met experts over thema’s waar ondernemers mee worstelen. Dat is het format van Blik op morgen, een nieuwe podcast van Voka – Antwerpen-Waasland. “Geen theoretische uitleg, maar echte must-knows”, verzekert communicatiemanager Pieter Leuridan.

Voka wil ondernemers wegwijs maken in “de stortvloed aan nieuwe wetgeving en informatie” via een maandelijkse podcast.

“Als er bijvoorbeeld een nieuwe fiscale maatregel wordt aangekondigd, heb je niet altijd tijd of zin om je door ingewikkelde teksten of websitepagina’s te werken”, vertelt Leuridan. “Dan volstaat het om ergens op een dood momentje in de file, of op de trein onze podcast te beluisteren. In een halfuurtje ben je dan helemaal bijgepraat.”

De eerste aflevering van Blik op morgen behandelt het verplichte opleidingsplan, de fiscaliteit rond hybride bedrijfswagens en de impact van het nieuwe capaciteitstarief.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.