Nieuws Antwerpen Welke ondernemers maken zich warm voor Winter in Antwerpen?

Welke ondernemers maken zich warm voor Winter in Antwerpen?

Welke ondernemers maken zich warm voor Winter in Antwerpen?

Als het tegen dan opnieuw mogelijk is, vindt van 4 december 2021 tot 9 januari 2022 Winter in Antwerpen plaats. Stad Antwerpen gaat nu op zoek naar uitbaters voor de chalets. Ook startende bedrijven en vzw’s zijn welkom. Zij kunnen zich vanaf woensdagochtend 12 mei inschrijven.

De kerstmarkt waar bezoekers eten, drank, cadeaus en hebbedingen kunnen aanschaffen is een klassieker tijdens Winter in Antwerpen. De markt strekt zich uit van de Groenplaats, Grote Markt en Suikerrui tot op het Steenplein. De consumptiechalets staan er tijdens de volledige periode; de koopwaarchalets een week minder lang, tot en met 2 januari.

Ook startende ondernemingen krijgen dit jaar de mogelijkheid om zich te profileren op voorwaarde dat zij maximaal 4 jaar oud zijn. Deze bedrijven kunnen de chalets voor 1 week voor een verminderd tarief huren. Na het verstrijken van de inschrijvingsdatum zal een jury oordelen over de inschrijvingen op basis van een aantal criteria. Ook vzw’s kunnen – gratis en eveneens voor een periode van 1 week – terecht in een chalet.

De inschrijven starten op woensdag 12 mei om 9 uur en lopen tot maandag 31 mei om 16 uur. Geïnteresseerden vinden alle info op www.ondernemeninantwerpen.be/kerstmarkt.

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.