Nieuws Wout van Aert en echtgenote Sarah investeren in Heylen Vastgoed

Wout van Aert en echtgenote Sarah investeren in Heylen Vastgoed

Sarah De Bie en Wout van Aert. Foto Joren De Weerdt

Wout van Aert en echtgenote Sarah investeren in Heylen Vastgoed

Aan de vooravond van de Tour de France zet wielrenner Wout van Aert een zakelijke demarrage in. Samen met zijn echtgenote Sarah De Bie investeert hij de komende jaren in een participatie met Heylen Vastgoed. De investering moet het bedrijf, dat momenteel zeventien kantoren telt, helpen om in heel Vlaanderen actief te worden.

Negen nieuwe vestigingen, honderd extra medewerkers en een omzetstijging van 60 procent: het Antwerpse vastgoedbedrijf van Johan Heylen en Cedric Vanhencxthoven tekende de afgelopen twee jaar indrukwekkende cijfers op.

Maar het goede rapport van Heylen Vastgoed is niet de enige reden voor de investering, zo vertelt de wielrenner. “Cedric en Johan hebben een hart voor topsport. We delen dezelfde visie, en dat geeft zin om de krachten te bundelen.”

Hoeveel van Aert en De Bie investeren in het vastgoedbedrijf en welk belang ze zullen krijgen, wordt niet bekendgemaakt. Wel staat vast dat het om een minderheidsbelang gaat.

 

Sarah De Bie, Wout van Aert, Johan Heylen en Cedric Vanhencxthoven.

“De winnaarsmentaliteit van Sarah en Wout kan alleen maar bijdragen tot succes”, vertelt Johan Heylen, die met zijn bedrijf veertig sportclubs en sportevenementen ondersteunt. Dat gaat van lokale verenigingen van bijvoorbeeld ijshockey en volleybal tot bekende clubs als voetbalclub Antwerp FC en basketbalclub Antwerp Giants.

Eerst Vlaams-Brabant, dan West-Vlaanderen

Heylen Vastgoed is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 150 medewerkers en 17 kantoren in de provincie Antwerpen, het Waasland en het Limburgse Lommel. De focus zal de komende jaren liggen op de uitbreiding van het kantorennetwerk.

“Ondertussen bekijken we ook de Vlaams- Brabantse markt”, zegt mede-eigenaar Cedric Vanhencxthoven. “West-Vlaanderen zal het laatst aan de beurt komen, want we breiden uit via het olievlekprincipe.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Yves V. 2022-07-01 08:41:30

ik wens jullie veel succes voor de toekomst

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.