Nieuws Antwerpen Zeilreis.be wil booking.com van jachten worden

Zeilreis.be wil booking.com van jachten worden

Zeilreis.be wil booking.com van jachten worden

zeilenMet je eigen zeiljacht op de Middellandse Zee gaan varen moet geen vage droom meer zijn. Bij Zeilreis.be kun je nu een jacht, inclusief skipper en hostess laten vastleggen voor de komende vakantie. Dimitri Nolis en Anthony Lamot hebben enkele weken geleden hun eigen start-up, Zeilreis.be opgezet. Ze hebben onderhand als heuse reders verscheidene schepen in de aanbieding.

950 euro per week per persoon voor een tocht met een catamaran in de buurt van het Griekse eiland Corfu. Dat is inclusief de commissie van Zeilreis.be Het lijkt een aanvaardbare prijs voor wie wel eens wat anders wil tijdens de vakantie. De skipper zal je desnoods alle kneepjes van de zeilerij bijbrengen, de hostess maakt je ontbijt en ook je warme maaltijden aan boord klaar.

“Het verhuren van zeiljachten leek ons een leuke uitdaging”, zegt Anthony Lamot. “De familie van mijn zakenpartner Dimitri uit Brasschaat heeft effectief een eigen boot. Het leek ons fijn om die in te zetten tijdens de vakantie voor mensen die ook wel eens met een zeilboot willen varen in de Middellandse Zee. We zijn dan op zoek gegaan naar nog andere mensen met een boot en hebben ondertussen inderdaad concrete aanbiedingen. We zijn nu in gesprek met nog verscheidene andere eigenaars en we hopen snel tot nog meer schepen te komen.”

Of hoe Zeilreis.be zich op die manier opstelt als de booking.com van de jachten. In de mate dat de investeringen in de start-up beperkt bleven tot de opmaak van een eigen online platform zien Dimitri Nolis en Anthony Lamot het vandaag best zitten. De website kreeg al heel wat bezoekers binnen. Het is nu wachten opĀ  contracten.

Wie zijn eigen boot in de aanbieding wil brengen kan dit bij Zeilreis.be gratis. De jonge start-up zelf moet het van de commissies op de verhuringen hebben.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.