Nieuws Antwerpen Zen worden in CityZen

Zen worden in CityZen

Zen worden in CityZen

CityZen Hoboken

CityZen Hoboken

Bouwbedrijf Eiffage Benelux, vastgoedkantoor Walther Van Hoof en Orens Beheer realiseren in Hoboken een nieuwbouwproject met 118 appartementen. De residentie in de Zeelandstraat luistert naar de naam Residentie CityZen. Dit weekend wordt het project voorgesteld aan het grote publiek. Tussen 10 en 17 uur kunnen geïnteresseerden terecht in basisschool de Schakel te Hoboken, Weerstandlaan 141.

De initiatiefnemers leggen er de nadruk op dat het gaat om betaalbare entiteiten/apartementen. De prijzen variëren tussen 122.475,00 en 308.756,00 euro. De bouwwerken starten binnenkort en zouden over een tweetal jaar – eind 2018, begin 2019 – voltooid moeten zijn.

De naam van de residentie is niet toevallig gekozen. “CityZen verwijst naar het rustige karakter en biedt het beste van twee werelden. Nergens vind je een locatie zo dichtbij een groene oase, op een boogscheut van de Scheldestad”, zegt Miguel Van Hoof.
Residentie CityZen bestaat uit twee gebouwen: het ene met vier en het andere met zes verdiepingen. De ontwikkelaars voorzien op de bovenste verdiepingen ruime penthouses met dito terrassen.

Qua mobiliteit zal CityZen toekomstige bewoners ook weten te bekoren. “Er zijn diverse bus- en tramhaltes, de fietsostrade Antwerpen-Boom passeert om de hoek en op termijn plant de stad twee Velo-stations in de buurt”, aldus Miguel Van Hoof. Tijdens het lanceringsweekend zal ook het ecologische aspect van het project in de verf worden gezet. De ontwikkelaars plannen onder meer initiatieven rond auto-delen en het gebruik van elektrische fietsen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.