Nieuws Kempen Accountantskantoor Lambregts & Co kondigt nieuwbouw aan

Accountantskantoor Lambregts & Co kondigt nieuwbouw aan

Accountantskantoor Lambregts & Co kondigt nieuwbouw aan

Jan Lambregts en Filip Robben.

Filip Robben en Jan Lambregts.

Feest vandaag bij Accountantskantoor Lambregts & Co in Turnhout. Dag op dag 20 jaar geleden startte Jan Lambregts als accountant zijn kantoor op. Intussen is dit uitgegroeid tot een KMO met 10 medewerkers en de meest uiteenlopende klanten.

Filip Robben is nu medevennoot van Lambregts & Co. Het personeel en het klantenbestand zijn spectaculair gegroeid en het kantoor zelf barst uit zijn voegen. Jan Lambregts: “Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, komt er een nieuwbouw op 100m van de huidige locatie. Als alles volgens plan verloopt, kunnen we nog voor de zomer beginnen bouwen.”

Digitalisering
De verjaardag vormt uiteraard een reden tot feesten maar ook een moment om vooruit te blikken. Filip Robben: “Zoals vele KMO’s zijn ook wij ambitieus en gedreven. Ons nieuwbouwproject is daarvan een mooi voorbeeld. Daarnaast is het in onze sector belangrijk om steeds mee te zijn met de recentste wetgeving en toepassingen. We zetten sterk in op digitalisering en werken aan een snellere informatiedoorstroming.” Aangezien nagenoeg alles tegenwoordig digitaal gebeurt, werkt Lambregts & Co een compleet nieuw systeem uit om documenten digitaal te versturen, delen en bewaren. Een betere communicatie maar ook privacy en veiligheid zijn hierbij uiterst belangrijk.

Lambregts & Co begeleidt en adviseert KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen en dit in alle mogelijke sectoren. Jan Lambregts: “Dankzij onze jarenlange ervaring en een zeer divers klantenbestand, kunnen we elke onderneming, klein of groot, met raad en daad bijstaan. We vinden betrouwbaarheid en persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Dat was de voorbije twintig jaar zo en dat zal in de toekomst ook zo blijven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.