KEMELDAG

Bedrijven KMO-zone Kemelbeek houden een Kemeldag

De Tielense KMO-zone Kemelbeek organiseert op zondag 1 oktober een opendeurdag. Tijdens de zogeheten Kemeldag geven bijna twintig bedrijven het publiek een unieke blik achter de schermen.

Negentien bedrijven, die gevestigd zijn in de Kemelbeekstraat in Tielen, openen op zondag 1 oktober tussen 10u en 17u de deuren. De deelnemende bedrijven slaan de handen in elkaar om het moderne industrieterrein en haar ondernemingen in de kijker te zetten. In KMO-zone Kemelbeek zijn bedrijven uit diverse sectoren gevestigd zoals bouw en interieur, catering en events, logistiek, transport en de autosector.

Tijdens de Kemeldag kan het grote publiek niet alleen de ondernemingen van KMO-zone Kemelbeek bezoeken. Er is ook animatie voorzien zoals een springkasteel en een foodtruck. De jongeren van jeugdhuis Jeti houden bovendien een barretje open.

Bezoekers kunnen hun wagen gratis parkeren op de parking van IJsboerke in de Prijstraat. Vanop de parking brengt een treintje de bezoekers naar zone Kemelbeek. De eerste 1.000 kijklustigen ontvangen een ijsje, gesponsord door IJsboerke.

De deelnemende bedrijven zijn: Hendrickx feesten, Home Projects, Interieur Bosch, Kurt Leys Interieur, Mario’s Garage, Carrosseriebouw Van Laer, Pglas, PTQ transport & logistics, Hobbyserres Stappaerts, Tim Heylen Dakwerken, Verlo Keukens, Wijnen Jacobs, Runa Shoe, Fietsatelier Sneyers, Anja Wynants, Zentis, Janssen – Geudens Kipspecialiteiten, Bouwwerken Bosch, Guy Van Den Broeck.