Nieuws Kempen Beneparts neemt Wolf-smeermiddelen mee in gamma

Beneparts neemt Wolf-smeermiddelen mee in gamma

Beneparts neemt Wolf-smeermiddelen mee in gamma

wolf benepartsSmeermiddelenfabrikant Wolf uit Hemiksem heeft de distributie van zijn producten voor de transportsector in Vlaanderen in handen gegeven van Beneparts uit Turnhout, een onderdelenleverancier voor trucks, trailers, bussen en bestelwagens.

Wolf streeft ernaar om met een beperkt aantal distributeurs de Vlaamse markt te bedienen. Voor het vrachtwagensegment vertrouwt het die distributie toe aan Beneparts, dat een Nederlands merk in zijn gamma had maar nu kiest voor producten uit eigen land.

Toegevoegde waarde
“Het is onze doelstelling om toegevoegde waarde te bieden aan onze gezamenlijke klanten. We willen dit realiseren door de behoeften van de klant zo goed mogelijk in te lossen en logistieke oplossingen te bieden die daar aan tegemoetkomen. Daarnaast is het Wolf-gamma, met bv. het topproduct Wolf Officialtech 5W30 UHPD, compleet en volledig afgestemd op de meest recente specificaties en vereisten in het heavy duty-segment”, zegt Dirk Laeremans, sales manager bij Beneparts.

“We zijn blij om een samenwerking met Beneparts in Vlaanderen op te starten. Wij waren op zoek naar een toegewijde verdeler in het transportsegment en Beneparts wilde zijn activiteiten verder uitbreiden. Deze samenwerking is voor alle partijen een win-winsituatie, en zeker voor de professionele eindgebruiker”, zegt Benoit Van den Eynde, sales & marketing manager België bij Wolf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer