Nieuws Kempen Claesen haalt contract binnen voor verlichting van 21 sportvelden

Claesen haalt contract binnen voor verlichting van 21 sportvelden

Claesen haalt contract binnen voor verlichting van 21 sportvelden

claesen outdoor lightingClaesen Outdoor Lighting uit Balen heeft een contract binnengehaald voor de verlichting van 21 sportterreinen verspreid over heel Vlaanderen. Het project vertegenwoordigt een waarde van ruim een half miljoen euro en maakt deel uit van het Vlaams Sportinfrastructuurplan waarmee de Vlaamse regering het tekort aan sportvelden versneld wil wegwerken.

“Concreet gaat het om de aanleg van 27 voetbalvelden en een hockeyterrein in kunstgras”, vertelt Bert Bertels, die het bedrijf leidt samen met Bert Kenis, die ook schepen in Balen is. “Het was Stadsbader die dit totaalproject kon binnenhalen. Voor de verlichting van de terreinen kwam Stadsbader bij ons terecht. We zijn blij dat we het bedrijf hebben kunnen overtuigen van onze capaciteiten die nodig zijn om het project binnen het strakke tijdschema waar te maken. Bijna alle installaties moeten nog dit jaar zijn afgerond, zes zelfs nog voor de bouwvakantie.”

Ghelamco Arena
Claesen Outdoor Lighting is gespecialiseerd in grootschalige buitenverlichting en heeft klanten als de nationale luchthaven, Infrabel, de haven van Antwerpen, enz. Een opmerkelijke realisatie is de volledige verlichting van de Ghelamco Arena van voetbalclub AA Gent, waar zowel de verlichting van het veld als de buitenverlichting werd gerealiseerd, inclusief de 800 vierkante meter grote ledwall. “Door de goede samenwerking met Ghelamco hopen we ook de verlichting van het toekomstige Eurostadion in Brussel binnen te halen”, zegt Bert Bertels.

De onderneming zegt marktleider te zijn in België en heeft een 20-tal mensen in dienst. Het kantoor en magazijn bevinden zich in Mopertingen (Bilzen), de administratie gebeurt in Balen, waar ook de maatschappelijke zetel is ondergebracht.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer