Nieuws Kempen Cocktailbusje komt zo

Cocktailbusje komt zo

Cocktailbusje komt zo

cock à véroEen Citroën HY uit 1974 stond jarenlang te verroesten in een Franse wei en krijgt nu een tweede leven als cocktailbar. Véronique Beyens van Cock à Véro uit Kasterlee trekt er voortaan mee naar (bedrijfs)feesten, opendeurdagen en braderijen. “Vooral bedrijven vroegen naar zo’n retro cocktailtruck”, zegt ze.

2,5 jaar geleden hield Véronique Cock à Véro boven de doopvont. In de cocktailbar in haar tuin organiseert ze cocktailworkshops en met haar mobiele bar shaket ze cocktails en mocktails op verplaatsing. “Dat is veel harder gelopen dan ik ooit had durven verwachten”, vertelt ze. “Zowel met de workshops als met de activiteiten op verplaatsing. Mijn regio beperkt zich al lang niet meer tot de Kempen.”

Begin dit jaar greep ze twee keer naast een groot bedrijfsfeest. “De offertes waren in orde maar die mensen verwachtten zo’n retrobusje. En dat had ik niet. Twee jaar geleden op de horecabeurs hadden we die al gezien en toen al waren we van plan om ermee te starten. Nu hebben we er werk van gemaakt.”

Speciaal ingericht
De oude Citroën komt van een firma die hier speciaal naar op zoek gaat in Frankrijk en de wagen dan volledig inricht. “Dit model is eigenlijk een pick-up waarop nadien een cabine is gebouwd”, legt Véronique uit. “Die is helemaal geïsoleerd, voorzien van verlichting en koeling en ingericht volgens de HACCP-normen. Er staan nu al zes feesten voor geboekt.” Waarmee ze bewijst dat ze een toonbeeld is van ondernemerschap en vindingrijkheid.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer