Nieuws Kempen Communicatiebureau C-Works! trekt naar nieuwe locatie en biedt flexwerkplekken aan

Communicatiebureau C-Works! trekt naar nieuwe locatie en biedt flexwerkplekken aan

Communicatiebureau C-Works! trekt naar nieuwe locatie en biedt flexwerkplekken aan

GEEL – Marketing- en communicatiebureau C-Works! verhuisde van de Antwerpseweg naar Geel Centrum. Met meer dan een verdubbeling van de oppervlakte wil het kantoor het aanbod uitbreiden en verder kunnen groeien.

“We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe locatie. De keuze voor Geel Centrum lag voor de hand”, vertelt oprichter Hans Claesen. “We werken voor een groot deel voor bedrijven uit de regio en zijn zelf ook van Geel. De extra zichtbaarheid  in het straatbeeld is ook meegenomen.”

C-Works! werd opgericht in 2013 en sindsdien kon de klantenportefeuille gevoelig worden uitgebreid. “We ondersteunen bedrijven bij hun marketing en communicatie, in de meest ruime betekenis van het woord”, vertelt Hans Claesen. “We fungeren zowat als all-round communicatieafdeling. Onze totaalklanten kunnen bij ons terecht met al hun vragen. Wij plannen en organiseren al hun online en offline communicatie. Maar we doen ook afzonderlijke campagnes en projecten zoals websites, advertising, social media en drukwerk.”

Uitbreidingsplannen

Met de verhuizing naar een groter pand is het communicatiebureau klaar voor de volgende stap. “We zijn op dit moment met 4 medewerkers en doen geregeld een beroep op freelancers”, legt projectmanager Elise Vangeel uit. “Nu hebben we de ruimte voor meer eigen medewerkers en kunnen we ons aanbod verder uitbreiden. We zijn nog op zoek naar onder meer een webdeveloper en een cross media designer”.

Flexwerkplekken

Onder de noemer “Co-Works!” wordt een deel van de ruimte ingericht als flexwerkplek. “We willen hiermee tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar coworking spaces”, legt Hans Claesen uit. “Hier kunnen startende ondernemers, freelancers en thuiswerkers terecht om in een aangename en professionele omgeving te werken. Vanaf 1 april bieden we een vijftal werkplekken aan die flexibel gebruikt kunnen worden. We werken hiervoor samen met Bar d’Office, een organisatie die flexwerken promoot en over heel Vlaanderen coworking spaces faciliteert.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Scandinavië lonkt voor Intracto

Met de overname van Stendahls zet Intracto Group haar eerste stappen in Scandinavië. Het prestigieuze Zweedse full-service agency staat met een… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.