Drive2Impress opent e-bike- en scooterwinkel met testparcours in Meerhout

MEERHOUT – Drive2Impress opent op 29 april een e-bike- en scooterwinkel in Meerhout. Dit wordt de derde winkel van Drive2Impress in de Kempen want de onafhankelijke fietsenhandelaar heeft ook vestigingen in Balen en Noorderwijk.

Drive2Impress kondigt de opening aan van hun ‘giga brandstore’ in Meerhout. In de nieuwe vestiging is niet alleen 1.000 vierkante meter winkelruimte voorzien, maar ook een indoor testparcours. Drive2Impress belooft een unieke shopervaring voor jong en oud en streeft ernaar om van het nieuwe filiaal in Meerhout de nieuwe hotspot voor alle tweewielerfanaten uit de regio te maken.

De winkel is ontworpen om de perfecte scooter-, e-bike en elektrische fietsbeleving te bieden aan iedereen, van beginnende fietsers tot ervaren hobbyisten. Drive2Impress biedt een uitgebreide selectie aan, waaronder elektrische (bak)fietsen, elektrische mountainbikes, e-bikes en scooters van onder meer Jools Bikes, Gazelle en Norta. Op het indoor testparcours kunnen de verschillende tweewielers getest en vergeleken worden.

Om de opening te vieren, is er een groot feestweekend gepland van 29 april tot en met 2 mei. De winkel op Molsebaan 6 zal geopend zijn op maandag, dinsdag, zaterdag en zondag.

Info: https://drive2impress.be/