Nieuws Kempen Entre deux Côtes haalt Nocturne van de Kempen binnen

Entre deux Côtes haalt Nocturne van de Kempen binnen

Entre deux Côtes haalt Nocturne van de Kempen binnen

Entre deux CôtesCateringbedrijf Entre deux Côtes uit Geel verzorgt volgend voorjaar het eten en drinken op de Nocturne van de Kempen van Etion Kempen. Een mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf, dat een belangrijk jaar achter de rug heeft. Eind september nam het zijn intrek in een nieuw pand in Geel Ten Aard en sinds april is het eigenaar van feestzaal De Kapelhoeve in Turnhout. De zaken gaan snel voor zaakvoerder Bert Josten en zijn team.

Bij de overname van De Kapelhoeve kreeg het interieur een flinke opfrisbeurt. “Vroeger zag het er vrij oubollig en donker uit. We schilderden alles wit en gaven het interieur een cleane en strakke vormgeving”, vertelt Josten. “De commentaren van de bezoekers zijn zeer positief en dat vertaalt zich naar de reservaties voor volgend jaar. Tussen maart en november zijn alle zaterdagen al gereserveerd met vooral huwelijksfeesten en ook de vrijdagen en zondagen beginnen goed gevuld te raken.”

Mooie kans
De stelselmatige groei van de voorbije jaren heeft ervoor gezorgd dat Entre deux Côtes door Etion Kempen is gevraagd om op 19 februari 2016 de 23ste Nocturne van de Kempen te verzorgen. Een belangrijk netwerkevent in de Kempen met jaarlijks meer dan 500 aanwezigen. “We hebben al grote events gedaan, maar dit is nog een categorie hoger. We hebben al kleinere cateringopdrachten gedaan voor Etion en zo is hun vertrouwen in ons gegroeid”, aldus nog Bert Josten. “Voor ons is dit een zeer mooie kans om ons te tonen aan al die ondernemers.”

Naast de zaakvoerder heeft het bedrijfje nog drie mensen vast in dienst. Ter gelegenheid van events doet het een beroep op losse medewerkers.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer