Femke Vanhoutte laat bedrijven zelf aan de slag gaan met artificiële intelligentie. — © rr

Femke geeft opleidingen over artificiële intelligentie en ChatGPT: “Elk bedrijf kan winst halen uit gebruik van AI”

Artificiële intelligentie zorgt voor een grote technologische vernieuwing. Sommigen zijn wat argwanend, maar zaakvoerder Femke Vanhoutte van The Spotlight Agency uit Hoogstraten ziet er de voordelen van in. Ze organiseert opleidingen voor bedrijven om zelf aan de slag te gaan met AI en ChatGPT.

The Spotlight Agency geeft training en coaching aan kleine en grote bedrijven. Als online marketingspecialiste zag Femke een zee van mogelijkheden door te werken met AI en de automatische tekstgenerator ChatGPT. “Elk bedrijf kan winst halen uit het gebruik van AI”, vertelt Femke Vanhoutte. “Om ze op weg te helpen, bied ik de opleidingen aan. Ik leer bedrijven hoe ze zelf hun copywriting voor sociale media en website kunnen organiseren, wat nu nog makkelijker gaat met AI. Het is en blijft een algoritme, een artificieel iets, maar het is niet gevaarlijk. Het is aan ons om er iets menselijks en warms van te maken. Je mag natuurlijk nooit copy-pasten, anders wordt de tekst robotachtig. Uit AI kan je halen wat je nodig hebt en dat inzetten voor je bedrijf. Daarin zitten de kansen van de nieuwe technologie.”

Femke legt haar klanten uit hoe ze zelf hun bedrijf online onder de aandacht kunnen brengen. “Vandaar de naam The Spotlight Agency. Ze leren om zelf aan de slag te gaan met Search Engine Optimization en internet marketing. Een juiste titel kan de online vindbaarheid verhogen. Met mijn nieuwe opleidingen over AI en Chat GPT wil ik anderen meenemen in de nieuwe wereld en hen ook de vruchten ervan laten plukken. De eerste reacties zijn positief. Recent gaf ik een opleiding bij RTV en TV Plus. Het aantal websitebezoekers van TV PLUS was na de cursus al gestegen”, aldus Femke.

Info: http://www.thespotlightagency.be