Nieuws Kempen Geelse onderneemster eerste eredame Miss Wellness Beauty

Geelse onderneemster eerste eredame Miss Wellness Beauty

Ellen Leysen - Foto: Eric Bordeaud'huy

Geelse onderneemster eerste eredame Miss Wellness Beauty

De Geelse onderneemster Ellen Leysen is eerste eredame geworden van Miss Wellness Beauty 2021. Elk jaar nemen heel wat zelfstandige schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, visagistes en kapsters deel aan deze wedstrijd. Door corona werd de finale tot drie keer toe uitgesteld, maar het geduld van Ellen werd beloond met een mooie titel. “Ik ben heel blij. Het is een zwaar jaar geweest voor onze sector.”

Deelneemsters aan de missverkiezing moeten een link hebben met de beautysector. Ellen Leysen opende haar schoonheidssalon Glow in 2019, drie maanden voor de eerste lockdown.  Na de preselecties moest Ellen ook verschillende opdrachten uitvoeren. ” We moesten stemmen verzamelen via sms-voting, een theoretisch examen afleggen met vragen over de sector en een mediadagboek bijhouden.” Anderhalf jaar geleden wist Ellen al dat ze geselecteerd was als finaliste voor de verkiezing, maar het was nog wachten tot de show eindelijk kon doorgaan.

De finalistes kregen ook punten van de jury tijdens de finaleshow. “Door corona was die tot drie keer uitgesteld, maar op 10 juli was het eindelijk zover. Niemand had dit kunnen voorspellen. We hebben het gehaald, dankzij de steun van mijn trouwe klanten en familie!”

Het geduld van Ellen werd beloond met een mooie titel. “Ik ben heel blij, want het is een zwaar jaar geweest. Onze sector is hard getroffen door de lockdowns.”  En nu gaat het avontuur verder voor Ellen als rechterhand van Miss Wellness Beauty 2021 Luciana Ruelens en tweede eredame Maxine Van Belleghem.

Reageer op dit bericht

Sector
  Onderneming
  Personen

  Gerelateerde berichten

  Sector
   Onderneming
   Personen
   Gemeente

   Veel gelezen in deze regio

   Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

   Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

   Turnhout
   Turnhout

   Zesde overname voor SwimmingMonkey

   SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer