Nieuws Kempen Geelse tuinaannemer valt in de prijzen

Geelse tuinaannemer valt in de prijzen

Geelse tuinaannemer valt in de prijzen

GEEL – Tuinarchitectuur Vranckx uit Geel sleepte onlangs op twee verschillende wedstrijden met hetzelfde ontwerp een gouden en een bronzen medaille in de wacht. Het is al de derde keer dat het bedrijf hoog scoort op de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer’.

De Vlaamse Tuinaannemer is een gerenommeerde wedstrijd die al 26 jaar bestaat. Tuinarchitectuur Vranckx behaalde de eerste prijs in de categorie ’tuinen van 250 tot 1000 m²’. Er waren voor deze categorie meer dan vijftig inzendingen.

Het winnende ontwerp is dat van de tuin van dierenarts Kurt Demeyer in Geel-Bel. Door zijn centrale ligging en open karakter biedt de tuin een grote beeldwaarde aan het hele dorp.

“De tuin is een succesvolle B2B-samenwerking tussen een openminded en ondernemend eigenaar van een dierenartspraktijk en een gepassioneerde Geelse tuinaannemer”, zegt zaakvoerder Roeland Vranckx.

De tuin werd ook geselecteerd voor de 1-2-Tree Award. Op deze wedstrijd behaalde het tuinproject de derde plaats.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.