Nieuws Kempen Groep Heylen neemt meerderheid in Ronald Vandeputte NV

Groep Heylen neemt meerderheid in Ronald Vandeputte NV

Groep Heylen neemt meerderheid in Ronald Vandeputte NV

Vlnr: Johan Steyaert, Ronald Vandeputte en Gert Van de Water.

Vlnr: Johan Steyaert, Ronald Vandeputte en Gert Van de Water.

Groep Heylen uit Herentals heeft een meerderheidsbelang verworven in Ronald Vandeputte NV uit Deurne. Het bedrijf importeert voedingsproducten uit de hele wereld en verdeelt die verder aan de industrie, foodservice en catering in de Benelux. Met Johan Steyaert (Bekkevoort) en Gert Van de Water (Oostmalle) zijn ook twee nieuwe zaakvoerders aan boord genomen. Zij zullen zich toeleggen op de retail.

Groep Heylen investeert in deze onderneming omwille van de aanwezige creativiteit en kwaliteit en wil deze samen met Ronald Vandeputte, die aan de wieg stond van dit bedrijf, nog verder ontwikkelen. “Groep Heylen is steeds op zoek naar bedrijven met een creatieve meerwaarde”, zegt Wim Heylen. “We zien in de markt zeer mooie perspectieven voor RVDP. Bovendien leeft de passie voor food ook in onze DNA.”

Retail bewerken
Voor de verdere ontwikkeling van de firma zal Ronald Vandeputte bijgestaan worden door twee nieuwe zaakvoerders, Johan Steyaert en Gert Van de Water, die beiden een ruime, internationale ervaring in sales hebben. “Gert zal de noordelijke landen en ik de zuidgerichte landen voor mijn rekening nemen”, zegt Johan Steyaert. “Onze klanten zitten nu in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en een beetje Duitsland. Onze eerste opdracht bestaat erin om in die landen de activiteiten naar de retail uit te bouwen, dat is voor ons een nieuwe tak.”

Ronald Vandeputte NV heeft zes mensen in dienst. Tot de portfolio behoren hoogwaardige pasta’s, confituren, tomatenproducten, soepen, visproducten, enz. Die worden deels onder het eigen merk Elisa Foods verkocht. Het bedrijf werkt vanuit een pand in Deurne. De opslag en distributie zijn uitbesteed.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer