Nieuws Kempen Juneau Cayenne nieuwkomer in Vlaams biotechpaviljoen in Philadelphia

Juneau Cayenne nieuwkomer in Vlaams biotechpaviljoen in Philadelphia

Juneau Cayenne nieuwkomer in Vlaams biotechpaviljoen in Philadelphia

Juneau CayenneCommunicatiebureau Juneau Cayenne uit Turnhout vervoegt dertig Vlaamse bedrijven op het grootste biotechcongres ter wereld. De BIO International Convention verwacht van 15 tot 18 juni in Philadelphia meer dan 15.000 deelnemers van over heel de wereld. Het is het belangrijkste evenement ter wereld in de sector van de biotechnologie. In totaal worden dertig Vlaamse bedrijven voorgesteld in het Belgische paviljoen, georganiseerd door Flanders Investment & Trade (FIT) en FlandersBio.

De biotechsector wordt gekenmerkt door opvallende innovatie die ongetwijfeld zal leiden tot een indrukwekkende vooruitgang op het vlak van gezondheid. Ook in Vlaanderen en Wallonië is de sector bruisend en innovatiekrachtig. “Er beweegt hier ontzettend veel”, licht healthcare communicatiespecialist Nicole Verbeeck van communicatiebureau Juneau Cayenne toe. “Visibiliteit van België op het wereldbiotechtoneel is belangrijk om de internationale concurrentiepositie van de Belgische life sciences en biotech te versterken. Is knap dat dit aangemoedigd en gefaciliteerd wordt door o.a. FlandersBio en FIT.”

Juneau Cayenne neemt als dienstverlener enerzijds deel om de eigen healthcare-tak verder uit te bouwen in Europa, met België op kop en ook in de VS. Sinds kort is het bureau ook aanwezig in de VS. “Je krijgt hier een goed beeld van fascinerende trends en innovaties van de sector over heel de wereld. Een evenement als BIO helpt ook om de banden met de aanwezige Belgische bedrijven aan te scherpen, in Amerika. We voelen ons ook geroepen om mee op te treden als ambassadeur en te helpen de Belgische visibiliteit verder te verhogen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer