Nieuws Kempen Kantoor Van Hees viert veertigste verjaardag

Kantoor Van Hees viert veertigste verjaardag

Kantoor Van Hees viert veertigste verjaardag

ARENDONK, LOMMEL – Kantoor Van Hees, dat zowel Fintro-bankagent als onafhankelijk verzekeringsmakelaar is, viert de veertigste verjaardag. Dat doet het door het personeel eens in de watten te leggen.

Frank Van Hees opende het Kantoor Van Hees in Arendonk op 1 mei 1982. Veertig jaar later is hij nog steeds zaakvoerder, maar deelt hij de verantwoordelijkheid voortaan met zijn dochter Els Van Hees en met Roy Slenders.

Lommel

In 2009 opende Kantoor Van Hees in Lommel een tweede vestiging. Beide vestigingen werken nauw samen. Zo worden alle schadegevallen in Arendonk behandeld, maar is er in elk kantoor een jurist in huis om advies te geven waar nodig. Het kantoor in Lommel wordt op dit ogenblik uitgebreid en heringericht.

7.000 klanten

Kantoor Van Hees heet zo’n 7.000 bank- en verzekeringsklanten. “Vorig jaar mochten we gemiddeld één nieuwe klant per dag verwelkomen”, vertelt Frank Van Hees. De meeste klanten zijn ondernemingen en zelfstandigen, maar via de woonkredieten vinden ook particulieren de weg naar het verzekeringskantoor.

Feest

Om de veertigste verjaardag in stijl te vieren, reisde het hele team van Kantoor Van Hees enkele weken geleden naar het Spaanse Bilbao. “Ons personeel is de motor van onze zaak. Dat beseffen we maar al te goed”, zegt Frank Van Hees.

Reageer op dit bericht

Reacties

Leo . 2022-06-01 23:42:09

Dag Frank, Van harte proficiat met jouw 40 jarige carrière. Nog veel succes voor de volgende 40 jaar. Groeten, Leo Aerts

Tom G. 2022-06-01 08:36:52

Mooie prestatie Frank. Doe zo voort!

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.