Nieuws Kempen La Trappe duidt gouverneurs aan in de Kempen

La Trappe duidt gouverneurs aan in de Kempen

Gouverneurs op de foto:. Stroopop Zandhoven, Café Vijhoek Sint Katelijne Waver, De Pot van Keizer Karel Olen, Staminée De Crawaett Lille © Eventpixels

La Trappe duidt gouverneurs aan in de Kempen

KEMPEN – Opnieuw zijn enkele horecazaken in de Kempen uitgekozen tot gouverneur van La Trappe, het enige Nederlandse Trappistenbier. De gouverneurs werden deze week op de hoogte gebracht.

Het Nederlandse Trappistenbier La Trappe wordt gebrouwen in brouwerij De Koningshoeven van de abdij “Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven” in Berkel-Enschot nabij Tilburg, in de Nederlandse Kempen dus. La Trappe werkt met een systeem van gouverneurs. Dat zijn zorgvuldig uitgekozen horeca-uitbaters die het verhaal van La Trappe omarmen en correct doorvertellen. “Naast de eer en waardering belonen wij onze gouverneurs bovendien met vele aantrekkelijke voordelen”, stelt het merk.

Peter Van Glabbeek van Staminée De Crawaett in Lille kreeg deze week via e-mail het bericht dat hij zich opnieuw Gouverneur van La Trappe mat noemen, voor de vierde keer. “Een Mystery Guest heeft de zaken mogen bezoeken in het afgelopen jaar en beoordeeld dat wij voldoen aan de eisen en voorwaarden van het Gouverneurschap”, licht Peter Van Glabbeek toe. “Op deze manier tonen wij onze passie voor al de trappistenbieren en zijn onze klanten gegarandeerd van een goede behandeling en presentatie van hun bieren.”

Vorig jaar mocht De Crawaett als gouverneur uitzonderlijk La Trappe Isi’dor Special Edition 2019 van de tap aanbieden aan zijn klanten. “Naast dit tapbier bieden wij als Gouverneurs ook steeds 5 andere Trappisten van La Trappe aan en nog een 7-tal andere Trappistbieren”, vult Van Glabbeek nog aan.

Naast De Crawaett dragen ook andere tavernes in de streek de titel van gouverneur van La Trappe, zoals De Stroopop in Zandhoven, De Pot van Keizer Karel in Olen, Café Sas 5 in Dessel, In den Drietip in Tielen en Oud Hoogstraten in Hoogstraten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.