Nieuws Kempen La Vie en Yo opent voor tweede keer pop-up

La Vie en Yo opent voor tweede keer pop-up

La Vie en Yo opent voor tweede keer pop-up

Yo Vannuffelen en haar dochter Jana Seyen uit Olen openen dit weekend een tweede pop-upwinkel van hun kledingzaak ‘La Vie en Yo’. Het duo vond een geschikt pand in Noorderwijk, één jaar na de sluiting van hun vorige pop-up door de eerste lockdown.

Twee jaar geleden begon het verhaal van La Vie en Yo, van moeder en dochter met dezelfde passie voor mode en ondernemen. Via hun webshop verkopen ze kleding, en ze geven ook stijladvies met persoonlijke service aan hun klanten. Al snel waren ze elke week aanwezig op een ladiesnight.

Vorig jaar, op 7 maart, openden ze hun eerste pop-upwinkel in Olen. Slechts 4 dagen na de opening gooide een eerste lockdown roet in het eten. “Toen de sluiting bleef aanhouden, hebben we ons voorgenomen om de tijd te nemen en in november een winter pop-up te openen, en ook daar kwam een tweede lockdown een stokje voor steken. Het leek alsof het ons gewoon niet gegund was”, zegt Yo. “Maar aan stoppen hebben we nooit gedacht.”

“De winkel sluiten is het moeilijkste dat we moesten doen, maar we deden het samen. We haalde samen de laatste keer de sleutel uit het slot, met de nodige traantjes natuurlijk”, zegt Jana. Maar het duo blijft niet stilzitten. “We waren al wel een tijdje opnieuw actief op zoek naar een nieuwe locatie in de buurt van Olen. Deze winkel in Noorderwijk was een kans die we niet konden laten liggen.”

De nieuwe winkel is gelegen op de Ring 104 in Noorderwijk. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden aan de winkel en in de naastliggende straat. “We willen, met een brede lach onder ons mondmasker, onze persoonlijke aanpak blijven behouden. Daarom zullen we ook deze keer de winkel met ons tweetjes openen, en zal er altijd iemand van ons twee aanwezig zijn. Tijdens de normale openingsuren zijn we sowieso aanwezig, dan kan je ook zonder afspraak binnenspringen en je meteen registreren. Als je liever op voorhand een afspraak maakt, kan dat via de website.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.