Nieuws Kempen Limburgs marketingbureau treedt toe tot Tunity Group

Limburgs marketingbureau treedt toe tot Tunity Group

Limburgs marketingbureau treedt toe tot Tunity Group

Tunity Group uit Geel heeft het Genkse allround marketingbureau Social Ctrl in haar rangen opgenomen. Indira Vandormael van Social Ctrl besloot om na een lange selectieronde deel uit te maken van de Tunity Group, onder leiding van Fabio Romagnoli.

Als onderneemster stond Indira met haar bedrijf, Social Ctrl, voor een grote uitdaging toen haar vennoot – die sinds 2016 mee in het bedrijf zat – besloot een andere weg in te slaan. Hierdoor ging de Limburgse op zoek naar een nieuwe business partner en kandidaat-overnemer, waarbij Tunity als meest geschikte partner uit de bus kwam. Romagnoli, zaakvoerder van Tunity en Tunity Group, zag heel wat opportuniteiten, synergieën en kansen in de samenwerking met Social Ctrl en het Tunity team.

“Met de toetreding van Social Ctrl zijn we enorm trots dat we de groep sterker kunnen maken op het vlak van social mediabeheer. Ze zijn immers de referentie in de markt. Er was ook meteen een klik met Indira. Haar capaciteiten als jarenlange onderneemster en bedrijfscoach was zeker een meerwaarde. Ze is een belichaming van onze holistische filosofie, waarin een onderneming 360 graden ondersteuning wenst bij één aanspreekpunt”, zegt Romagnoli.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer