Nieuws Kempen Maes nv neemt sectorgenoot Rik Matheussen BV over

Maes nv neemt sectorgenoot Rik Matheussen BV over

Foto: Maes nv

Maes nv neemt sectorgenoot Rik Matheussen BV over

KASTERLEE – Maes nv kondigt de overname van Rik Matheussen BV aan. De huidige Turnhoutse winkel van het familiebedrijf in tuinmachines zal op 31 maart de deuren sluiten en verhuizen naar de vernieuwde vestiging van Maes in Kasterlee.

Maes kan door de overname van Rik Matheussen BV het aanbod verbreden met drie nieuwe en sterke merken, namelijk Stihl, Honda en EGO. Ze vormen een mooie aanvulling op het huidige productaanbod bij Maes Machinery, één van de divisies van Maes nv. “Het gaat om merken waar regelmatig vraag naar is door onze eigen klanten. Hierdoor zullen we hen nog beter kunnen voorzien van het totaalplaatje in land- en tuinbouwmachines”, aldus bestuurder Christof Maes.

Omdat de huidige winkel van Rik Matheussen slechts enkele kilometers verwijderd ligt van de vestiging van Maes in Kasterlee, zal de winkel in Turnhout eind maart definitief de deuren sluiten. Vanaf 3 april kunnen klanten bij Maes in Kasterlee terecht in de vernieuwde showroom, waar ook de nieuwe merken zullen worden tentoongesteld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.