Nieuws Kempen Marketingbureau C-Works overgenomen door stadsgenoot

Marketingbureau C-Works overgenomen door stadsgenoot

Carlo Van Tichelen en Hans Claesen. Foto RR

Marketingbureau C-Works overgenomen door stadsgenoot

GEEL – Phobos & Actor heeft sectorgenoot C-Works overgenomen. De twee Geelse marketingbureaus versterken samen hun positie in de Kempen.

Zaakvoerder Hans Claesen van C-Works is al sinds 1998 actief in de wereld van on- en offline communicatie. Hij maakt de overstap naar Phobos & Actor samen met zijn medewerkers.

“Wij zijn heel erg blij met de versterking van Hans. Hij is een alleskunner: van vormgeving en videoproductie over copywriting tot zelfs programmeren”, zegt Carlo van Tichelen van Phobos & Actor.

Hefboom

Achter de schermen hing de samenwerking al een tijdje in de lucht. “In het verleden werkten we al samen, maar nu is de tijd rijp om een volgende stap te zetten”, legt Carlo uit. “Naar de toekomst toe biedt een schaalvergroting de nodige hefboom om verder te groeien.”

Op 1 december trok het team van C-Works in bij Phobos & Actor op de Grotesteenweg in Geel. In de komende periode zal het team nog verder uitbreiden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.