Nieuws Kempen Netropolix beste partner voor Dell|EMC

Netropolix beste partner voor Dell|EMC

Netropolix beste partner voor Dell|EMC

GEEL – IT-bedrijf Netropolix heeft alweer de ‘best client solutions reseller’ award in de wacht gesleept. Het Geelse bedrijf kreeg deze award voor het derde jaar op rij en dat voor het tweede jaar op rij in de categorie Client Solutions. Netropolix ontving de award tijdens Meet-IT, het jaarlijkse sectorfeest van Dell|EMC, een van de grootste leveranciers van technologie en IT ter wereld.

Meet-IT, waar Netropolix de axward kreeg, is een organisatie is van Tech Data. Dat is een (beursgenoteerde) wereldwijde distributeur voor IT benodigdheden. Hun jaarlijks partnerevent is het grootste sectorfeest in IT met een kleine 2.500 deelnemers uit de sector.

Beste partner

Netropolix is bijzonder blij met de erkenning die het kreeg, omdat een goede PC, tablet of Laptop (en dat is wat in deze context wordt bedoeld met client) het eerste en vaak het enige is wat de gebruiker als IT ervaart in een moderne IT omgeving. Veel andere categorieën van producten, zoals bijvoorbeeld servers, die Dell|EMC verkoopt, hebben een geduchte concurrent aan cloud-alternatieven. Dat is anders voor clients en het netwerk tussen de PC en de cloud. Die zullen in de toekomst aan belang winnen. En het zijn juist die clients en netwerk waarin Netropolix wordt uitgeroepen tot beste partner voor Dell|EMC.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer