Nieuws Kempen Nieuw eetcafé in Heist-op-den-Berg

Nieuw eetcafé in Heist-op-den-Berg

Nieuw eetcafé in Heist-op-den-Berg

HEIST-OP-DEN-BERG – Donderdag 3 september opent eetcafé De Cactus de deuren aan de Liersesteenweg in Heist-op-den-Berg. Zoals de naam het al doet vermoeden draait het vooral om… cactussen.

De nieuwe zaak van Dave Coesemans bevindt zich in de buurt van de autokeuring. In het verleden was de zaak gekend als brasserie ’t Paviljoen. Het eetcafé staat vol cactussen in alle maten en vormen, zowel echte exemplaren als plastieken. Zelfs op de glazen staan afbeeldingen van cactussen.

Tot voor kort baatte Dave drie jaar lang de kantine uit van groenten- en fruitveiling BelOrta in Sint-Katelijne-Waver. Voordien deed hij acht jaar hetzelfde in de sporthal van Berlaar. De Cactus wordt een eetcafé waar je kleine gerechten en snacks kan bestellen.

De broodjeszaak die je achteraan De Cactus vindt, zal worden open gehouden door de 17-jarige zoon Remco. Hij combineert het met een traject van duaal leren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.