Nieuws Kempen Opnieuw sluit Amsterdams bedrijf aan bij Intracto

Opnieuw sluit Amsterdams bedrijf aan bij Intracto

Opnieuw sluit Amsterdams bedrijf aan bij Intracto

Het mediabureau Zoekhelden uit Amsterdam sluit zich aan bij Intracto Group met hoofdzetel in Herentals. Het bureau telt 15 experts en groeide de laatste tien jaar van search advertising agency door naar een full-service media agency. Intracto Group bouwt continu aan de verdere ontwikkeling van een geïntegreerd full-servicebureau.

“Zoekhelden is een agency dat de afgelopen jaren continu heeft ingezet op verdere groei. Komende vanuit de sterkte van één expertise zijn ze sterk gegroeid”, zegt Pieter Janssens, ceo van Intracto Group. “De laatste stap die Zoekhelden nam is bijvoorbeeld hun inzet op detachering. Het is ons geloof, dat dat de komende jaren steeds belangrijker zal worden. Als bureau wil je adviseren en ontzorgen. En hoe dichter bij je klant, hoe beter je dit kan. Daarnaast zet Zoekhelden niet enkel in op online resultaat. Ze zijn ook sterk in impactvolle mediaplannen voor bijvoorbeeld radio en televisie. Een heel kwalitatieve aanvulling op onze reeds aanwezige competenties.”

Brian Hirman, director corporate development/M&A Intracto Group, vult verder aan. “Zoekhelden zal vanuit campus Amsterdam opereren en samen met Orangedotcom en Booming transformeren naar een sterk geïntegreerd media en online marketingteam. Ook zal het managementteam van Zoekheldeneen actieve rol spelen in het verder ontwikkelen van off- of online media-adviesdiensten binnen de andere campussen in Nederland en België.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Scandinavië lonkt voor Intracto

Met de overname van Stendahls zet Intracto Group haar eerste stappen in Scandinavië. Het prestigieuze Zweedse full-service agency staat met een… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer