Nieuws Kempen Personeel Miko kiest massaal voor de fiets

Personeel Miko kiest massaal voor de fiets

Personeel Miko kiest massaal voor de fiets

Miko-Puro fietst voor vzw To Walk AgainDe Miko-groep wil duurzaam woon-werkverkeer aanmoedigen en zet daarbij maximaal in op de fiets als vervoermiddel. Daartoe lanceerde het Turnhoutse bedrijf recent een interessant aanbod voor al zijn medewerkers om een mooie Puro-fiets aan te kopen.

“Voor het design van de fietsen kozen we voor de frisse, witte en groene uitstraling van ons duurzame koffiemerk Puro”, aldus Frans Van Tilborg, CEO van de Miko-groep. “Onze actie is een groot succes en overtreft al onze verwachtingen. Bijna 50 % van onze medewerkers heeft een Puro-fiets aangekocht. Al die nagenoeg 150 witte Puro-fietsen zullen het straatbeeld aangenaam opfleuren.”

Om het succes van dit fietsproject in de verf te zetten, organiseert Miko zaterdag een gezellige brunch en fietstocht voor het personeel. “De opbrengst van de dag gaat integraal naar het goede doel, met name de vzw To Walk Again van Marc Herremans. Dankzij de enthousiaste opkomst en ook de bijdrage van leveranciers en andere partners kunnen we een cheque van ruim 15.000 euro overhandigen”, licht Frans Van Tilborg verder toe.

Marc Herremans
De keuze voor de vzw To Walk Again ligt voor de hand. Het koffiemerk Puro Fairtrade Coffee bestaat 10 jaar en Marc Herremans is daar het gezicht van. Marc Herremans zal dan ook zelf aanwezig zijn op de brunch en het startschot van de fietstocht geven.

In het najaar plant Miko nog een aantal activiteiten om geld in te zamelen voor To Walk Again. Het totaal ingezamelde bedrag wordt eind december tijdens Music For Life bekend gemaakt en overhandigd.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer