Nieuws Kempen Peter Scheyltjens (52), CEO en oprichter van Advipro, geeft fakkel door aan Geelenaar Toon Witvrouwen (35)

Peter Scheyltjens (52), CEO en oprichter van Advipro, geeft fakkel door aan Geelenaar Toon Witvrouwen (35)

Foto: Advipro

Peter Scheyltjens (52), CEO en oprichter van Advipro, geeft fakkel door aan Geelenaar Toon Witvrouwen (35)

Vanaf 1 januari 2022 volgt COO Toon Witvrouwen (35) Peter Scheyltjens (52) op als CEO van het Lilse bedrijf Advipro. Toon Witvrouwen, die eerder een doctoraatstudie afwerkte bij de KU Leuven en de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO), werkt al sinds 2013 voor Advipro, waar hij zijn carrière startte als engineer binnen de project afdeling en opklom tot COO.

De voorbije jaren werden er reeds verschillende stappen gezet om deze verschuiving voor te bereiden en het operationele management te versterken.  Dit is nodig om de ambitieuze groei die de komende jaren op het programma staat te realiseren. Om deze groei verder te ondersteunen blijft Advipro op zoek naar tientallen nieuwe medewerkers voor projecten in binnen- en buitenland.

Peter Scheyltjens blijft voorzitter in de raad van bestuur waar hij nauw betrokken zal blijven bij het verder uittekenen van de strategie van de groep.

Advipro is een kennisbedrijf dat projecten en processen ondersteunt in de farmaceutische & biotechnologische industrie. Advipro investeerde ook in een mobiel validatieteam, uitgerust met state-of-the-art meetinstrumenten, en beschikt over een eigen hightech cleanroom die dienst doet als trainingscentrum, wat uniek is in de sector.

 

Advipro is opgericht door Peter Scheyltjens in 2003. Het hoofdkantoor bevindt zich in Lille en er zijn daarnaast ook vestigingen in Willebroek en Breda (NL). Het bedrijf zette de voorbije jaren indrukwekkende groeicijfers neer en telt momenteel meer dan 140 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.