Nieuws Kempen Rotary Turnhout doet virtuele benefiet

Rotary Turnhout doet virtuele benefiet

Het decor van Moved To Help: de Kolonie van Merksplas

Rotary Turnhout doet virtuele benefiet

Moved to Help, het benefietevent van Rotary Club Turnhout,  zal in 2021 een Special Reconnect Edition zijn. Met de combinatie van een virtueel event en een compact live event brengt de serviceclub partners, sponsors, goede doelen en eigen leden weer voorzichtig bij elkaar. De opbrengst van dit (coronaproof) event gaat naar twee goede doelen.

Tijdens een Moved To Help Team Challenge worden teams van bedrijven of serviceclubs uitgedaagd. De voorronde verloopt virtueel in april 2021. Tijdens de finale op 9 mei – in de Kolonie van Merksplas – kunnen de teams hun behendigheid en creativiteit tonen in eenvoudige proefjes. Deze gebeuren in de buitenlucht, en de organisatie heeft er vertrouwen in dat de finale kiemvrij en op veilige afstand van elkaar kan plaatsvinden.

De Team Challenge-proefjes gebeuren in vooraf bepaalde teambubbels. In deze uitzonderlijke editie zijn er dit jaar geen andere activiteiten zoals het lopen, het G-voetbaltornooi of de wandel- en fietstochten. Ook wordt het brede publiek niet uitgenodigd. De catering is aangepast en zal bestaan uit individuele en gestandaardiseerde culinaire pakketten.

Financiële steun

“Rotary Club Turnhout heeft met Moved to Help een sterk merk uitgebouwd voor onze regio,” zegt voorzitter John Boks. “De voorbije jaren hebben we daardoor heel wat goede doelen fors kunnen steunen. Dit jaar kozen we voor ’t Antwoord en Sportpret.”

Ondanks de afgelasting van de editie 2020 kon Rotary Turnhout de steun aan de goede doelen die ze had uitgekozen, op peil houden. Daarvoor werd geput uit de reserves.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.