Nieuws Kempen Schrijnwerkerij Ronny Wens schakelt versnelling hoger

Schrijnwerkerij Ronny Wens schakelt versnelling hoger

Schrijnwerkerij Ronny Wens schakelt versnelling hoger

Schrijnwerkerij Ronny Wens uit Retie, de specialist in massief houten binnen- en buitenschrijnwerk, vliegt er in 2021 meteen stevig in. Met de lancering van een showroom op afspraak en een nieuwe huisstijl wil het bedrijf nog dichter bij de klant staan.

De laatste maanden waren druk voor de schrijnwerkerij, door een goed gevuld orderboek en de coronauitdagingen. Toch schakelde Schrijnwerkerij Ronny Wens een versnelling hoger en koos het voor verdere innovatie en investering. Naast de aankoop van een extra nieuw CNC machine ging het bedrijf ook aan de slag met een rebranding.

Modern jasje

“Het resultaat ademt exact wie we zijn en wat we doen. Onze nieuwe huisstijl en logo versterken de look & feel van ons bedrijf. Ze weerspiegelen onze liefde voor natuurlijke materialen en ambacht. We voelen ons helemaal de schrijnwerkerij van morgen, de beste versie van onszelf”, aldus Ronny Wens.

Nieuwe generatie

Wat in 1989 begon als een kleinschalig familiebedrijf, is intussen uitgegroeid tot een bloeiende zaak met een team van 45 gemotiveerde medewerkers. De rode draad doorheen het verhaal is een persoonlijke aanpak, doorspekt met liefde voor hout. Een passie die aanstekelijk werkt, want intussen werken ook de 2 dochters van bestuurders Ronny en Lief mee in het familiebedrijf.

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.