Nieuws Kempen Starter van de Week: Aan Tafel in Oud-Turnhout

Starter van de Week: Aan Tafel in Oud-Turnhout

Starter van de Week: Aan Tafel in Oud-Turnhout

Op donderdag 14 oktober aanstaande opent serie-onderneemster Nele Verstraete een nieuwe winkel aan de Steenweg op Turnhout in Oud-Turnhout. In de voormalige gebouwen van ‘Tressex-Sport’, en later UnitedBrands,  opent zij Aan Tafel. Deze winkel, gespecialiseerd in aardewerk, glaswerk en tafelaccessoires, is tegelijk de eerste exclusieve full-Rivièra Maison-winkel.

Nele Verstaete baat verschillende Delhaize-winkels in de Kempen uit. “Wij baatten al de AD Delhaizes van Beerse, Vosselaar enTurnhout uit. En nu ook de Delhaize-winkels van Zoersel en Zandhoven. Daar merk ik dat onze klanten veel moeite doen in de keuken bij het bereiden van de maaltijd voor familie of vrienden. Vaak ontbreekt het hen echter aan geschikt en mooi aardewerk, glaswerk en accessoires.”

Om deze leemte te vullen, besloot Nele om zelf een winkel te openen waar de beleving van het tafel-moment centraal staat. Want met mooi tafelgerei maak je een maaltijd echt af. “Aan Tafel is een winkel waar de beleving van het tafel-moment centraal staat. Want aan tafel worden verhalen verteld, wordt sfeer gemaakt. Hier wordt niet alleen eten, maar ook lief en leed gedeeld. Deze plek verdient het om in een mooi kleedje gestoken te worden.”

Nele koos voor een exclusieve samenwerking met interieurmerk Rivièra Maison, een bekend en groeiend merk van interieur- en decoratieaccessoires. ”We zijn dan ook erg trots om door Rivièra Maison te zijn gekozen om hun eerste exclusieve full-Rivièra Maison winkel in ons land te mogen openen. Het interieurmerk heeft in Duitsland en Nederland al vergelijkbare concept stores. Maar de samenwerking met Nele is uniek, omdat Rivière Maison voor het eerst met een zelfstandige uitbater de handen in elkaar slaat.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.