Nieuws Kempen Twee weekends hinder aan knooppunt Ranst

Twee weekends hinder aan knooppunt Ranst

Twee weekends hinder aan knooppunt Ranst

De zone waar de asfaltherstellingen moeten gebeuren, is opgesplitst in twee delen die worden aangepakt  in het weekend van 27 tot en met 30 september en het weekend van 4 tot en met 7 oktober.

Er wordt grote hinder verwacht op zowel de E313 als de E34 richting Antwerpen tijdens de werken. Het verkeer op de E34 moet tijdens beide weekends ter hoogte van de bocht van Ranst over één rijstrook, om dan in te voegen op de E313. Het verkeer op de E313 zal overdag steeds over twee volwaardige rijstroken kunnen rijden. ’s Nachts moet al het verkeer over één rijstrook.

“We houden de situatie op de weg nauwlettend in de gaten tijdens het weekend. Om de filevorming te beperken, passen we de opstelling van beschikbare en afgesloten rijstroken aan wanneer dit nodig blijkt en waar dit mogelijk is”, stelt AWV nog.

Ook aan de E34 ter hoogte van Oud-Turnhout en Retie wordt nog gewerkt. Afrit 25 (Oud-Turnhout) is daardoor tijdelijk niet bruikbaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.