VanRoey EuroSys – Campus Houthalen – Focus Foto: VanRoey EuroSys

VanRoey | EuroSys heropent gerenoveerde kantoren

In januari verenigden VanRoey en EuroSys de krachten met als ambitie door te stoten tot een van de toonaangevende ICT-spelers op de Belgische markt. Beide partners vieren nu de heropening van de gerenoveerde kantoren van Campus Houthalen.

VanRoey | EuroSys heeft filialen in Turnhout, Geel, Mechelen, Antwerpen en Houthalen. Op die laatste locatie werden de kantoren in een volledig nieuw jasje gestoken. VanRoey | EuroSys creëerde er naar eigen zeggen een aantrekkelijke en duurzame werkplek waar elke medewerker zich thuis voelt.

“Dichtbij de mensen staan, ook al is niet iedereen fysiek samen, is een essentieel element in de vernieuwde setting”, aldus Pat Van Roey, CEO van VanRoey | EuroSys. “Dit verhoogt het comfort van de medewerker. Door gebruik te maken van hybride technologische middelen verhoogt ook de efficiëntie in de werking. Er zijn ook ruimtes ingericht voor teamvergaderingen, brainstormsessies en gesprekken met klanten. Gericht op het welzijn van de medewerkers is er veel aandacht besteed aan de inrichting van gemeenschappelijke ruimtes waar medewerkers kunnen ontspannen, bijpraten en nieuwe energie kunnen opdoen.”

“Als team zijnde kunnen we veel bereiken als we fijn samenwerken”, weet bestuurslid Mark Lens. “Het is als de benzine die gewone werknemers verandert in toppers op de werkvloer. Met de herschikking van onze Campus Houthalen willen we dit positieve teamwork nog meer stimuleren. Het is belangrijk om regelmatig met je collega's samen te werken en te overleggen om een extra motivatie te creëren. We hebben er in ieder geval alles aan gedaan om een heerlijke werkplek voor ons allemaal te maken.”